Cursus: Moeder-Zijn

Als je de kinderen bekijkt die in deze tijd geboren zijn, dan lijkt het wel of er geen kinderen meer zijn waar niet één of meer van de volgende begrippen op van toepassing is:

ADHD
Nieuwetijdskind
Hooggevoelig
Asperger
PDDNOS etc.

Maar eigenlijk is het gewoon zo dat al deze kinderen gevoeliger zijn voor energie dan anderen. En het etiketje dat wij erop plakken te maken heeft met de manier waarop die kinderen dat laten blijken. Ik wil graag samen met jou kijken naar hoe jij je eigen kind ziet.
Om vervolgens te praten over wat dit zegt over jou én over je kind. Zodat jij van je kind leert wat je van je kind te leren hebt en je de ouder kunt zijn die jouw kind zoekt.
Je kind houdt je namelijk een spiegel voor en als je erin durft te kijken komt dat jullie allebei ten goede. Maar ondanks dat je moederrol een heel belangrijke is in je leven , ben je natuurlijk meer dan alleen moeder. Daarom is de cursus ook bedoeld om weer ruimte te vinden. Zodat in alle rollen die je vervult (moeder, partner, werkende) ook ruimte ontstaat voor jouzelf. Zodat je helemaal zelf de drijvende kracht kunt zijn in al je levensrollen. Wie is welkom?

Alle moeders die zich aangesproken voelen door de gedachte dat gevoeligheid iets moois is dat gekoesterd mag worden.
Daar waar u kind wel medicatie krijgt, blijft het uiteraard een bijzonder mooi kind met zijn/haar eigen unieke kwaliteiten. Het kan het zeker de moeite waard zijn om vanuit die invalshoek weer eens naar uw kind te kijken.

Waarom in de vorm van een cursus?
Soms kun je een helpende hand gebruiken zonder dat je in therapie wilt gaan. Het is fijn om ervaringen uit te wisselen.
Je kunt van andere deelnemers leren en je leert en ervaart dat er geen pasklaar algemeen antwoord is, maar dat het erom gaat de unieke mix te vinden die bij jouw gezin past.

Gezien de praktische opzet: maximaal 6 deelnemers per cursus
Momenteel wordt deze cursus alleen op verzoek ingepland.

Heeft u meer behoefte aan individuele begeleiding dan kan dat uiteraard ook.


 

Aanmelden cursus

  • Via de mail in dit vak kun je je aanmelden.
    Graag aangeven voor welke cursus je je aanmeldt.
    En welke datum je voorkeur heeft

    Heb je een vraag dan kun je die uiteraard ook stellen.
  • 0628079226

  • info@praktijkgoossens.nl