FAQ

Hier vindt u het antwoord op veelgestelde vragen.

 

1Werkt energetische therapie ook voor kinderen?
Ja.Kinderen reageren over het algemeen goed op energetische therapie en hebben meestal minder behandelingen nodig dan een volwassene.
Bij jonge kinderen behandel ik vaak de ouder die het meeste thuis is. Kleine kinderen reageren nog sterk op hun ouders. Een verandering bij de moeder/vader leidt al snel tot een verandering bij het kind.
2Ik ben Hooggevoelig. Kunt U mij helpen?
Over Hooggevoeligheid of Hoogsensitiviteit wordt veel geschreven.
- Voel jij heel goed aan hoe de mensen in je omgeving zich voelen en pas je je daar keer op keer aan aan.
- Wil je drukke omgevingen liever mijden omdat je merkt dat je je daarna niet goed voelt.
- Heb jij na een feestje de hele nacht ‘last’ van de mensen die op het feestje waren. Ze zijn als het ware met je mee naar huis gegaan.
- Kun je je na een gesprek met goede vrienden die het zwaar hebben helemaal uitgeblust voelen. Ook al vind je het fijn dat je ze met een gesprek hebt kunnen helpen.

Op deze manier ga je je gevoeligheid als last ervaren. Je raakt overprikkeld waardoor je allerlei klachten kunt krijgen.
Denk aan vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn. Klachten waarbij een arts geen fysieke oorzaak kan vinden, maar die jou flink kunnen belemmeren.

Hooggevoelig hoeft geen last te zijn. Het is een talent dat je mag leren gebruiken.
3Wordt energetische therapie vergoed door mijn Zorgverzekeraar?
Ingaande 1 januari 2024 wordt de therapie niet meer vergoed.
4Wat kost een behandeling?
Voor informatie over de kosten klikt u in het bovenstaande menu op het kopje 'Tarieven'. Meer informatie over de tarieven vindt u
hier onder Tarieven.