Tarieven


Corona/ Covid-19
Momenteel geef ik weer behandelingen in mijn praktijk. Hierbij houd ik rekening met de nieuwe richtlijnen.
Heb je (andere) vragen?
Stuur een berichtje via de mail of Whatsapp. Bellen kan uiteraard ook.
mail: info@praktijkgoossens.nl
tel: +31 (6)280 79 226

Energetische Therapie


Intake 1,5 à 2 uur 75 euro
Consult 45 min à 1 uur 60 euro
Ingaande 01-01-2019 hebben het CZ, OHRA en Nationale Nederlanden ervoor gekozen om energetische therapie helaas niet meer te vergoeden!

Ben je aanvullend verzekerd dan kun je de factuur energetische therapie in veel gevallen nog wel declareren bij een andere zorgverzekeraar.
Vraag dit voor de zekerheid na bij je eigen zorgverzekeraar.
.
Informeer ook altijd zelf bij de zorgverzekeraar of de therapie wordt vergoed, want dit is afhankelijk van je zorgverzekeraar én de gekozen polis .

Na contante betaling ontvang je een factuur die je zelf bij de zorgverzekeraar moet declareren.

Als je een afspraak wilt annuleren, doe dat dan minimaal 24 uur van tevoren. Te laat geannuleerde afspraken breng ik in rekening.
Deze nota kun je niet declareren.

Kamer van Koophandel: 51524406

Ik sta geregistreerd bij:

Vereniging Van Energetisch Therapeuten
De ruim 350 bij de VVET aangesloten therapeuten zijn op Hbo-niveau opgeleid. Zij functioneren zelfstandig binnen de gezondheidszorg en staan onder toezicht en controle van de VVET.

De therapeuten zijn verplicht zich regelmatig te laten bijscholen en zijn ingeschreven bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).
Hiermee conformeren zij zich aan het onafhankelijke Klacht- en Tuchtreglement voor de natuurgerichte gezondheidszorg van de TCZ.

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg (artsen en therapeuten op HBO-niveau) certificeert en registreert.
RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en de cliënten.
Alleen therapeuten op Hbo-niveau en artsen binnen de complementaire zorg worden geregistreerd in het openbare register van RBCZ. Zij mogen de beschermde titel voeren Registertherapeut BCZ®.
www.rbcz.nu

Naast registratie en certificatie biedt RBCZ een onafhankelijk tuchtrecht.
Dit is ondergebracht in een aparte stichting: de stichting TCZ (Tuchtrecht voor Beroepsbeoefenaren in de Natuurlijke Gezondheidszorg).
Dit tuchtrecht bestaat al sinds 1990 en heeft door de professionele en gedegen procedures een belangrijke plaats verworven binnen de natuurlijke gezondheidszorg.