Ervaringen


Op deze pagina staan een aantal ervaringen van anderen.
Zo krijg je een goede indruk wat ik voor je kan betekenen.

Roger


Aan het begin van de Corona periode kreeg ik last van angst/depressie klachten. Na gesprekken met de huisarts en in een later tijdstip met de psycholoog kwam er geen verbetering in. Ik besloot om het op een andere manier te proberen. Ik ben het internet gaan afspeuren en kwam op de site van Wendy terecht. Deze sprak mij meteen het meeste aan. Wat ben ik blij en dankbaar dat ik haar heb 'uitgekozen'.
We hadden meteen een klik en haar manier van gespreksvoering en behandeling hadden/hebben een effect op mijn welbevinden. Ik vind dat ik Wendy tekort doe, door haar alleen maar een energetisch therapeut te noemen. Zij is voor mij een psycholoog/gesprekspartner die ik nog niet ben tegen gekomen. Telkens als ik bij Wendy ben geweest, voel ik een periode van rust in mijn hoofd en lijf. In het begin was dit heel kort en naarmate de tijd verstreek werd dit steeds langer. Dit betekende ook dat het steeds beter met me ging.
In de afgelopen periode heeft ze ook haar opleiding hypnose afgerond. Wat een geweldige aanvulling was dit voor mijn "proces". Volgens Wendy heb ik haar niet meer zoveel nodig, maar ik zal een paar keer per jaar blijven gaan. Dit voor een behandeling, maar ook om even te ventileren/evalueren.
Wat Wendy voor mij betekent, kan ik niet in woorden beschrijven. In een periode waar ik dacht dat het nooit meer zou goed komen, ben ik heel dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Wendy je bent een topper!!! Bedankt wat je voor me doet en hebt gedaan.

M, moeder uit Meerssen


Beste Wendy, Met een jonge puberende dochter in huis waren we het soms even kwijt. Met maar enkele behandelingen heb jij haar weer met de voetjes op de aarde gezet en haar geleerd dat ze zichzelf mag zijn en als 12 jarige nog lang niet alles hoeft te weten. En wij hebben ons lieve meisje weer terug.

S. 22 jaar


In een periode waarin ik mij niet fijn voelde was het Wendy die mij liet zien dat bepaalde gevoelens heel normaal zijn. Dat ik helemaal niet raar ben. Zij stuurde mij weer in de goede richting. Ik heb nu een heel andere kijk op het leven en voel mij veel stabieler. Ik heb meer begrip voor mijzelf en voor de wereld. Bedankt Wendy!

Marijke


Ik kwam naar Wendy toe omdat ik fysieke en energetische klachten had. Als professionele coach had ik al op verschillende manieren geprobeerd mijn balans te vinden in mijn leven. Een balans tussen mijn eigen leven en mijn fysieke. Gedeeltelijk lukte dat maar mijn energie wilde maar niet terugkomen. Van tijd tot tijd was ik helemaal leeg. Letterlijk en figuurlijk!! Mijn logische volgende stap was hulp zoeken bij Wendy.
Wendy liet me in de spiegel kijken… ze leerde me om nog bewuster naar mij zelf te kijken. Opnieuw echt te leren voelen en luisteren naar mijn lichaam. Met vallen en opstaan gaat het steeds beter met mij. Fysiek en mentaal gaat het nu goed met mij. Ik ken mijn valkuilen nu en probeer er regelmatig van een afstandje heen te kijken!! Mijn leven is veel rijker en rustiger hierdoor geworden.
Tijdens de sessies heeft Wendy mij ook kennis laten maken met mijn eigen (hoog)gevoeligheid. Hierdoor valt eigenlijk alles op zijn plaats. Dat er meer is tussen hemel en aarde heb ik altijd geweten, gevoeld…. nu ga ik er zelf mee aan de slag.
Wendy leert mij in de opleiding “Helder Waarnemen” contact te maken met mezelf en de energieën om me heen. Ze leert me om te gaan met de verschillende energieën die ik tegenkom in mijn eigen praktijk en in mijn privé omgeving. Het leven voelt voor mij als nieuw en spannend. De rust is nu in mijzelf en dat voelt goed.

Angèl


In het roerige afgelopen jaar, waarin mijn leven ‘in één keer’ een andere kant op dreigde te gaan, heb jij me geleerd in mezelf te blijven geloven, mijn eigen pad te bewandelen, vanuit mijn eigen kracht te handelen, kortom goed voor mezelf te zorgen!
De fijne gesprekken met jou, waarbij de doos tissues niet voor niks bij jou op de tafel staan, gaven mij kracht en energie om door te gaan, me weer blij te voelen en te genieten van het leven.
Zoals Marcel al zei, we kwamen apart naar jou toe en samen namen we afscheid. Onbetaalbaar…. Heel erg bedankt voor alles! Liefs,

Marcel


Lieve Wendy, Apart kwamen we naar je toe, samen namen we afscheid. Mijn nuchtere rationele leven dat verstoord werd door gevoel, een gevoel dat ik niet thuis kon brengen en niet mee om kon gaan. Hulp zoeken op het zweverige gebied kwam niet in me op, ik ben blij toch de stap naar jou gemaakt te hebben.
Je bent verre van het Jomanda type dat ik voor ogen had maar een leuke nuchtere vrouw die de juiste vragen weet te stellen en als snel dwars door mij heen keek. Iets wat tot dan niet veel mensen gelukt was.
Dank je voor alles ik zal onze gesprekken altijd koesteren en het paard neemt toch wel een bijzondere plaats in mijn leven. Dikke kus

Jikke


Lieve Wendy, Na een heftige huilbui zei mijn vriendin tegen mij: “Volgens mij moet jij een keer naar Wendy, die heeft mij zo goed geholpen”. En gelijk had ze!
Al na 1 behandeling voelde ik mij beter en merkte ik kleine veranderingen in mijn gedrag op. Met je kundigheid nam je me serieus, terwijl je humor het luchtig maakt. Je laat me grinniken om mezelf en mezelf met een flinke korrel zout nemen.
Ik heb weer keuzes in mijn leven en ik kan deze met overtuiging nemen! Dank voor wie je bent.

Anjo


Wendy, ik kwam eindelijk bij jou terecht toen mijn energie helemaal op was. Jij hebt me na 50 jaar levenservaring geleerd dat ik mezelf kan en mag zijn. Ik leer van mezelf te houden en om mezelf te lachen..heerlijk is dat...
Ik heb meer rust gevonden en voel me steeds beter. Jij weet precies wat ik nodig heb, je hebt me geleerd af te schermen en onze gesprekken zijn diepgaand maar met veel humor. Ik hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen. Lieve groetjes, Anjo

Marielle


Lieve Wendy, Toen ik bij jou voor de eerste keer kwam was ik mijzelf compleet kwijt. Een masker verborg mijn ware ik en ik liet me te zeer leiden door anderen en hield geen rekening met wat ik zelf wilde. Jij hebt me geholpen mezelf weer te leren kennen en rust te krijgen in mijn leven. Het leven lacht me nu weer meer toe en als het even niet mee zit denk ik aan je advies en wijze woorden. Dan voel ik weer een warme zonneschijn en weet ik dat ik er niet alleen voor sta. Mijn dank is groot voor alle bijzondere ervaringen die ik door jou heb mogen ervaren.

Kim


Lieve Wendy, Na een dynamische tijd heb ik nu dankzij jou het volste vertrouwen dat ik ben aanbelandt waar ik zijn moet. Ik ga goed luisteren naar mezelf en mijn "derde oog"....
Zoals je zelf al zei, mijn cirkel is mooi rond en ik ben je heel dankbaar dat je mij hierbij geholpen hebt. Liefs!

Petra


Lieve Wendy, Zonder aarzeling na onze telefonische afspraak ( ik had het gevoel dat er meteen een klik was ) ben ik bij jou in behandeling geweest!
Je hebt me geholpen mijn eigenwaarden en vertrouwen terug te geven. Me geleerd open te staan voor anderen maar daarbij mezelf niet weg te cijferen en mezelf te beschermen. De wereld geleerd anders te bekijken, maar ook zeker aan mezelf te denken.
Heel veel dank daarvoor. Ik vind jou een geweldig mooi mens!!/ therapeute.

Marga


Wendy, Na een relatiebreuk heb je me geholpen mijn eigen pad te pakken, te volgen en weer kracht en vertrouwen te krijgen in mijn eigen krachten. Hoe je het doet weet ik niet, maar ik voel me na een behandeling telkens echt weer 'geheeld' en 'vernieuwd' en vooral 'gezonder'! Het vuurtje in mezelf gaat weer beter branden. Bedankt en ik hoop dat veel meer mensen jou gaan vinden en jouw helende kracht mogen ervaren. Lieve groet, Marga

Mia Pirson


Hoi Wendy Ik wil je nog bedanken, voor de steun na het overlijden van onze zoon.
Jij hebt me er weer boven opgebracht, een kanjer ben je. Liefs Mia.

Huub


Naast dat de site er geslaagd uitziet, weet deze dame wat ze doet. Heeft mij in ieder geval geholpen. Aanrader !

Nanda


Lieve Wendy, Met veel plezier kom ik altijd naar je toe. Je spiegelt me op een zachte, liefdevolle en doeltreffende manier. Je weet de gevoelige snaar te raken. Met veel meer plezier en mooie inzichten en handvaten loop ik naar buiten. Tevens leer je me met humor naar het leven te kijken. Bedankt!! Liefs Nanda

Carine


Ik kom altijd zoveel wijzer van je vandaan. Je helpt me buitengewoon (die moeten we er maar inhouden :-)) goed mijn juiste pad te vinden. Dank je wel!

Hetta


Wendy, Door jou ben ik op het pad van de paranormale therapie gezet, eerst door bij jou in behandeling te komen, daarna door zelf te starten met de opleiding aan de anzn. Jij weet altijd de essentie te pakken van wat er op het moment zelf speelt en dan de linkjes met het verleden en je eigen keuze hierin te verduidelijken. Dat doe je op een respectvolle en warme manier met humor.

Marian


Ik zie dat je het advies van Ralph gevolgd hebt. Helaas vind ik dat paranormaal staat voor buitengewoon en dat is precies wat je bent: buitengewoon goed! Mag ik binnenkort langskomen voor een onderhoudsbeurt?

Peter


Mooie en overzichtelijke site. Succes met je praktijk!